Gerardo Hernadez van de Cuban 5 mag geen bezoek ontvangen

Danny Glover

Autoriteiten van de gevangenis in Victorville, Californië, verboden de bekende acteur Danny Glover een bezoek te brengen aan Gerardo Hernández. Een bezoek dat wel gepland was…, berichtte het Internationale Comitée voor de Vrijlating van de Vijf.

De autoriteiten van de gevangenis zeiden tegen Glover , die sinds 2010 negen keer de Cubaanse antiterrorist heeft ontmoet, dat hij niet wordt toegelaten omdat men niet van de afspraak op de hoogte was. Dit is een willekeurige beslissing van de gevangenis, want iedere persoon die op de bezoekerslijst van een gevangene voorkomt heeft het recht om een bezoek te komen brengen,volgens de notitie van het Comitée.

Ook wordt Danny Glover bedankt voor zijn voortdurende inspanningen om Gerardo en zijn vier vrienden te steunen in de strijd voor hun vrijheid.

Het proberen om Gerardo af te zonderen van zijn familie en vrienden is een vast patroon geweest van de Amerikaanse regering voor al bijna 15 jaar.

Gedurende deze periode heeft de regering van de VS herhaaldelijk een visum geweigerd voor zijn vrouw Adriana Pérez om Gerardo in de gevangenis te bezoeken.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.