Fonds voor de genezing van de voet van Willem Veldhoven

20151003_124123Willem heeft diabetes type 1 (en moet daarvoor insuline spuiten). Nu wil de wond aan zijn voet maar niet genezen. Eind september werd zijn grote teen geamputeerd omdat ook het bot was aangetast.

Maar herstel na de operatie gaat uiterst moeizaam. Met deze erfelijke aandoening wil Willem niet het lot van zijn oudere broer volgen.(overleden)

Via vrienden op Cuba, die zijn toestand voorlegden aan artsen, kreeg hij te horen dat daar het middel Heberprot-Pontwikkeld is, waarmee ze prima resultaten bereiken voor diabeten met open wonden.

Op Wikipedia kan je je laten informeren over dit op Cuba ontwikkelde middel Heberprot-P, dat al in heel veel landen gebruikt wordt, maar helaas nog niet in de Hollandse ziekenhuizen bekend is.Naamloos

Een buitenkans, dat Willem zo goed bekend is met Cuba, in al de jaren, dat hij zich voor dat land inzet.

 Hij kan nu met zijn voet niet werken (en biologische producten op de markten verkopen) en met alleen zijn AOW heeft hij niet het geld voor een ticket -in december heen, en 2 maanden later terug.

Als wij nu twaalf donateurs vinden die elk 100 euro willen schenken, dan kan Willem een ticket kopen en op Cuba genezen.
Ik ben een oude bekende/vriendin van Willem, en heb hem mijn steun toe gezegd.
Als je hier aan wilt bijdragen, dan graag je toezegging nog voor het einde van dit jaar.
En het geld, onder vermelding “fonds voor voet Willem” ,kan je overmaken of op mijn rekening op naam van Pau A.Voute op rekening nummer NL56 INGB 000 505 5428, of direct op de rekening van Willem: WJM Veldhoven, NL15 INGB 0700 985964 .

Wij zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Vriendelijke groeten, ook namens Willem, Pau Voûte.

 pauvoute@xs4all.nl
wvcuba@hotmail.com
zie ook www.holandaprocuba.nl
Tel 0650994645

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.