De nieuwste ontwikkelingen

Bio-Fair-Trade_nov_2015_flyer-1Bio-Fair-Trade_nov_2015_flyer-2

 

 

 

 

 

 

 

 

De pakketten zijn wisselend samengesteld en bevatten  onder andere honing, olijfolie, wijn, jam, ahornsiroop, chocolade, appelcider,  mosterd en mayonaise, alles biologisch natuurlijk. Er is ook een speciaal pakket met Cubaanse Rum.
Bij vijf pakketten of meer stellen in overleg met u het pakket samen.

Een Bio-Fairtrade Voedselpakket is het perfecte kerstpakket, met kwaliteitsspullen en u steunt tegelijkertijd het Cubaanse volk. Recentelijk zijn er door de VS allerlei beloftes gedaan over het opheffen van de handelsboycot, maar het is in wezen nog steeds van kracht. Dus zo lang de boycot nog steeds van kracht is, heeft het Cubaanse volk uw steun nodig.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.