Willem vanaf Cuba

Hallo Allemaal,

ik moet hier via de huis telefoon mailen en zal een paar foto’s sturen.  Vrijdag avond om 10.29 is Fidel Castro overleden. Heel Cuba is in rouw.  Zo onverwacht want een week geleden zag je Fidel nog in gesprek met de president van Vietnam. Negen dagen zijn hier afgekondigd van nationale rouw. Geen 20161127_164234-1_resizedbar of winkel verkoopt nog bier noch ru.  Alle festivals en evenementen zijn afgelast. Cuba is een grote spookstad zonder muziek en activiteiten en 24 uur beelden over Fidel en de geschiedenis van zijn revolutie. Fidel is Cuba. Hasta la Victoria siempre. Fidel staat op de voorpagina. 20161127_164300-1_resizedWoensdag komt de stoet langs in Las Tunas met het lichaam van Fidel, onderweg naar Santiago de Cuba. Iedereen is hier in diepe rouw en ik ook.

Saludos Willem

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.