Heberprot in Rusland

Rusland, 29 maart 2016 – Op een conferentie dat plaatsvond in het regionale ziekenhuis Altaiskiy Kray hebben de endocrinologen en vaatchirurgen van de regio kennis gemaakt met de voordelen van Heberprot-P.
 
heberprot-poster_webDe delegatie, bestond uit Natacha Díaz Aguilera, adviseuse van de Cubaanse ambassade in de Russische Federatie, Marianela Garciía Siverio, executive business manager bij Heber Biotec SA en de vaatchirurg Dr José E. Saurí Chávez. Naast de conferentie in bovengenoemd ziekenhuis, droeg de delegatie, geleid door Dr Saurí bij aan een lezing over het gebruik van het medicijn, dat in Cuba als het meest vooraanstaande middel in de biotechnologie wordt beschouwd. 
 
Het programma van het bezoek werd afgesloten door een bezoek aan de viceminister van Gezondheid, Dr in de gezondheidswetenschappen Serguey Nasonov. Hij liet weten dat diabetes in de betreffende regio meer voorkomt da in andere delen van het land, waardoor hij des te meer interesse had in de ervaringen die men op Cuba had opgedaan met het gebruik van Heberprot-P, waarmee amputaties voortkomend uit complicaties met zweren aan de diabetische voet kunnen worden voorkomen. (CubaMinrex/ Embacuba Rusia)
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.