Kennismakingsaanbod

 26,00

Categorie:

Beschrijving

Het kennismakingsaanbod omvat:

1) “Het Cubaanse Virus. Deel 1” Het nieuwe boek van Willem Veldhoven.
2) “In de Ban van Che”. Een film van Charles Braam over Willem Veldhoven en zijn liefde voor Cuba. Willem werkt als marktkoopman op diverse biologische markten, waar hij natuurvoedingsproducten, zoals met namen honing, broodbeleg en olijfolie, verkoopt en daarnaast derde wereld producten, zoals koffie, chocolade, rietsuiker, Cubaanse Sigaren, cd’s en dvd’s over Cuba. Daarnaast zamelt Willem goederen in voor de door de boycot van de VS getroffen bevolking van Cuba, met nam laptops, usb sticks en muziekinstrumenten. De film bevat naast een portret over Willem een historisch overzicht en beelden van het Cuba van vandaag en de laatste toespraak van Che, voordat hij naar Bolivia vertrok om daar het Internationalisme van Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap in praktijk te brengen.
3) “Siempre Cuba”. Een video van Willen Veldhoven over Mariachi Groep Las Tunas op Cuba. Deze Muzikanten worden gevolgd bij verschillenden optredens in het land. Prachtige liederen worden afgewisseld met actuele en historische beelden over Cuba, zoals  de orkanen die Cuba recentelijk aandeden en hoe de bevolking samen met de overheid binnen twee jaar een heel dorp Joery Amansio, inclusief school, apotheek en cultureel centrum weer herbouwd heeft.  
4) Luz de Luna (Het licht van de maan). Dit is een nieuwe CD met temperament en sfeervolle Mariach Muziek en andere stijlen, zoals bolero, combia, norteno, balades, salsa e.d. De op Cuba zeer populaire Mariachi Zangeres Yurina Havana Cuba laat u weg dromen op mooie balades en opzwepende mariachi liederen.
5) De cd Mariachi Las Tunas, het hele jaar door

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.